1930: Κάτι ..μαγειρεύεται!

Πώς μπορεί κάτι τόσο μικρό να προκαλέσει μια τέτοια τεράστια αλλαγή στον τρόπο που τρώμε; Με μια καινοτομία!

Όλα ξεκίνησαν στη δεκαετία του 1930, όταν ένας Βρετανός χημικός τροφίμων ο Eric Huzenlaub ανέπτυξε μια νέα διαδικασία μουσκέματος και βρασίματος για να αυξηθεί η θρεπτική αξία του λευκού ρυζιού. Ταυτόχρονα, στο Χιούστον ο Gordon Harwell πειραματίζονταν με τη μετατροπή του ρυζιού.Ο Huzenlaub είχε ένα εργαστήριο στο Λονδίνο και ο Harwell χρησιμοποιούσε διάφορα εξαρτήματα στο Τέξας, αλλά και οι δύο προσπαθούσαν κάτι πρωτοποριακό.