1990: Σπυρωτό ρύζι σε 10 λεπτά

Στη δεκαετία του 1990, ξεκινάει το «κίνημα» της υγιεινής διατροφής, όπου το ρύζι αποκτά ένθερμους οπαδούς.

Η δυνατότητα του ρυζιού – ενός φυσικού καρπού με εξαιρετικά συστατικά – να συνδυάζεται με λαχανικά, ψάρι, κοτόπουλο, κρέας και να προσφέρει υγιεινά γεύματα το φέρνει στο προσκήνιο, με αποτέλεσμα, ο UncleBens® να αποκτήσει το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά του ρυζιού στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παράλληλα, συνεχίζοντας τις καινοτομίες παρουσιάζει το 1998 το «Τέλειο Ρύζι» σε 10 λεπτά.