Συνταγές

Κοτόπουλο με λουκάνικο Jambalaya

Χρόνος παρασκευής: 35 λεπτά - Μερίδες: 6

Συστατικά

350 γραμμάρια Uncle Ben's® Ρύζι Παρμποιλντ 10λεπτο σε Σακουλάκι
1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι
500 ml ζωμός κοτόπουλο
250 ml ζωμό μοσχαριού
3 ματσάκια σέλερι
2 σκελίδες σκόρδου
1 φύλλο δάφνης
1/2 κουτ. γλυκού πάπρικα
1 μεσαίο κρεμμύδι
2 κουτ. σούπας Worcestershire σάλτσα
1 στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκκαλα και πέτσα σε κύβους
500 γραμμάρια πικάντικο κοτόπουλο

Τρόπος παρασκευής

Ανακατεύουμε το ρύζι, το λουκάνικο, το σέλερι, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το ζωμό, το φύλλο δάφνης το πιπέρι, την πάπρικα και τη Worcestershire σάλτσα, σε ένα μεγάλο τηγάνι. Το αφήνουμε να βράσει και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Καλύπτουμε και σιγοβράζουμε.


Προσθέτουμε το κοτόπουλο, κλείνουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να μαγειρευτεί το κοτόπουλο και να απορροφηθούν τα υγρά του, για περίπου 10 λεπτά.