Συνταγές

Μακρύκοκκο ρύζι με ελληνική σάλτσα από φέτα, λιαστή τομάτα και ρόκα

Χρόνος παρασκευής: 15 λεπτά - Μερίδες: 4

Συστατικά

2 σακουλάκια μακρύκοκκο ρύζι Uncle Ben's® σε σακουλάκι
1 κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
2 τομάτες χοντροκομμένες
120γρ. λιαστές τομάτες με το λαδι τους
1 ματσάκι ρόκα
200γρ. τυρί φέτα κομμένη σε κυβάκια
1 κ.γλ. ρίγανη
αλάτι-πιπέρι

Τρόπος παρασκευής

Προετοιμάζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Όσο το ρύζι βράζει, σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι από τις λιαστές τομάτες και σοτάρουμε τις φρέσκιες τομάτες και το κρεμμύδι. Αφού πάρουν μια βράση, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τις λιαστές τομάτες, τη ρόκα και τη ρίγανη. Μετά από 3-4 λεπτά προσθέτουμε τη φέτα και αποσύρουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε τα σακουλάκια σε πιατέλα και ρίχνουμε τη σάλτσα από πάνω.