Συνταγές

Ντοματόρυζο με ρύζι για ριζότο

Χρόνος παρασκευής: 35 λεπτά - Μερίδες: 4

Συστατικά

200 γραμμάρια ρύζι Risotto Uncle Ben's®
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
3 ντομάτες ψιλοκομμένες
100 γραμμάρια λιαστές ντομάτες κομμένες σε φετάκια
200 γραμμάρια φέτα σε κυβάκια
1 ματσάκι βασιλικό φρέσκο χοντροκομμένο
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι

Τρόπος παρασκευής

Αχνίζουμε το κρεμμύδι μαζί με το ελαιόλαδο για 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
Προσθέτουμε τις φρέσκιες ντομάτες και τις λιαστές και αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Βάζουμε στο φαγητό το ρύζι, 2 ποτήρια ζεστό νερό (600 ml) και το αλατοπίπερο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 15-18 λεπτά.

Λίγο πριν το σερβίρισμα προσθέτουμε το βασιλικό και τη φέτα.