Συνταγές

Ψαρονέφρι με γλάσο μούρων και μακρύκοκκο ρύζι

Χρόνος παρασκευής: 30 λεπτά - Μερίδες: 4

Συστατικά

500 γραμμάρια Uncle Ben's® Ρύζι Παρμποιλντ 10λεπτο σε Σακουλάκι
75 ml νερό
1 ψαρονέφρι
1 τεμάχιο σάλτσα μούρων
πιπέρι για γεύση
 

Τρόπος παρασκευής

Προετοιμάζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο.

Σε ένα μπωλ χτυπάμε με σύρμα την σάλτσα των μούρων και το νερό μέχρι να γίνει λεία και την αφήνουμε στην άκρη.

Ρίχνουμε πιπέρι στο ψαρονέφρι και το ροδίζουμε από όλες τις πλευρές σε ένα τηγάνι. Αλείψτε το γλάσο του μούρου σε όλο το ψαρονέφρι και τοποθετήστε το σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου (σε υγραερίου στο 5). Μετά από 10 λεπτά γλασάρετε το ψαρονέφρι ξανά.