Συνταγές

Ψαρονέφρι με σφένδαμο και μήλο

Χρόνος παρασκευής: 20 λεπτά - Μερίδες: 4

Συστατικά

500 γραμμάρια Uncle Ben's® Ρύζι Παρμποιλντ 10λεπτο σε Σακουλάκι
1 πράσινο μήλο
50 ml σιρόπι σφένδαμου
400 γραμμάρια ψαρονέφρι
2 κουτ. σούπας καρύδια

Τρόπος παρασκευής

Προετοιμάζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο.

Ψήνουμε στο φούρνο ή στο γκριλ το χοιρινό.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι προσθέτουμε τα μήλα σε κύβους. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τα καρύδια και το σιρόπι σφένδαμου και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά. Απομακρύνουμε από τη φωτιά και αφήνουμε μέχρι να γίνει το χοιρινό.

Αλείφουμε το χοιρινό με το μίγμα και σερβίρουμε με το ρύζι.