Συνταγές

Ρύζι με Ψαρονέφρι Wrap

Χρόνος παρασκευής: 50 λεπτά - Μερίδες: 4

Συστατικά

1 φλιτζάνι ρύζι Basmati Uncle Ben's®
1 τεμάχιο ψαρονέφρι κομμένο σε λωρίδες
4 τεμάχια πίτες τορτίγιας
100 γραμμάρια γιαούρτι
1 κουτ. γλυκού σκόνη κάρυ
Για την μαρινάδα:                                                                                                                                          μισό κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουτ. σούπας ξύδι από λευκό κρασί
6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
3 κλωνάρια θυμάρι
1 κλωνάρι δενδρολίβανο
1 κουτ. σούπας ρίγανη
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
 

Τρόπος παρασκευής

Μαρινάρουμε το ψαρονέφρι με τα υλικά της μαρινάδας για 1 ώρα τουλάχιστον.

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε μία κούπα Basmati με δύο κούπες νερό, καπακώνουμε και μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε την φωτιά στο ελάχιστο και περιμένουμε το ρύζι μας να τραβήξει όλο το νερό (περίπου 15').

Σ’ ένα καυτό τηγάνι ρίχνουμε το ψαρονέφρι και σοτάρουμε για περίπου 5΄(δεν παραψήνουμε για να μην σκληρύνει). Ανακατεύουμε το γιαούρτι με την σκόνη κάρυ.

Τέλος τυλίγουμε τις πίτες βάζοντας διαδοχικά γιαούρτι -ρύζι-γύρο.