Συνταγές

Ρυζόγαλο με σοκολάτα γάλακτος και Ursus

Χρόνος παρασκευής: 30 λεπτά - Μερίδες: 6

Συστατικά

100 γρ. Risotto Uncle Ben’s®
120 γρ. κουβερτούρα
200 γρ. κρέμα γάλακτος
50 γρ. καρύδια
1 πορτοκάλι
1 μπανάνα
100 ml. Ursus
1 βανίλια
Κανέλα
 

Τρόπος παρασκευής

Βράζουμε το ρύζι σε νερό για 15’ και το σουρώνουμε. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε  την κουβερτούρα  με την κρέμα γάλακτος. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι, τη βανίλια και το καρύδι. Ανακατεύοντας συνέχεια ρίχνουμε την Ursus και μόλις γλασάρει αφαιρούμε από τη φωτιά. Το σερβίρουμε σε πιάτο και γαρνίρουμε με τα φρούτα ψιλοκομμένα. Πασπαλίζουμε με την κανέλα.