Μαθήματα ρυζιού

Διαβάστε προσεκτικά ! Είναι μια ευκαιρία να μάθετε για τη σωστή διατροφή καθώς και πώς το parboiled ρύζι Uncle Ben’s® διατηρεί περισσότερα θρεπτικά συστατικά.

Ξεκινώντας το γεύμα σας με ρύζι, το πιάτο σας γίνεται μια περιοχή σωστής διατροφής. Αυτό συμβαίνει γιατί το ρύζι ελκύει τους πολύχρωμους φίλους του: λαχανικά, χορταρικά, ψητό κρέας, κοτόπουλο, γαλοπούλα, ψάρι ή ακόμη και γιαούρτι. Το ρύζι σας προσφέρει επίσης ταξίδια στις εθνικές κουζίνες όλου του κόσμου και φέρνει όλη την οικογένεια μαζί στο τραπέζι του φαγητού.

Ακριβώς όπως τα φρούτα και τα λαχανικά, το ρύζι είναι μια φυσική τροφή. Ο τρόπος που επεξεργαζόμαστε το ρύζι μας μπορεί να διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό τη θρεπτική αξία, σε σύγκριση με το κανονικό λευκό ρύζι.

Οι δημιουργοί του ρυζιού Uncle Βen's® χρησιμοποιούν μια ειδική μέθοδο φυσικής επεξεργασίας (parboiling) που βοηθά το ρύζι να διατηρεί τα φυσικά συστατικά του και να είναι «Τέλειο κάθε φορά™».

Πριν αφαιρέσουμε το εξωτερικό κέλυφος και το φλοιό, το ρύζι Uncle Ben's® είναι parboiled, δηλαδή φυσικά επεξεργασμένο με νερό και ατμό. Χρησιμοποιούμε το νερό, τον ατμό και ένα κενό αέρος για να οδηγήσουμε τα θρεπτικά συστατικά από το φλοιό στο κέντρο του κόκκου, πριν από τη άλεση του ρυζιού. Έτσι, το parboiled ρύζι περιέχει το 80% των θρεπτικών συστατικών του αναποφλοίωτου ρυζιού. Χωρίς αυτή τη διαδικασία, τα θρεπτικά συστατικά θα χάνονταν κατά τη διαδικασία της άλεσης.