Συνταγές

Χοιρινό με σόγια και μέλι σε συνδυασμό με γλυκόξινη σάλτσα

Χρόνος παρασκευής: 25 λεπτά - Μερίδες: 4

Συστατικά

500 γραμμάρια Uncle Ben's® Σάλτσα Γλυκόξινη
500 γραμμάρια Uncle Ben's® Express Ρύζι Μακρύκοκκο
2 κουτ. σούπας ελαφριά σάλτσα σόγιας
1 κουτ. γλυκού σησαμέλαιο
1 κουτ. γλυκού μέλι
1 χούφτα τριμμένο τζίντζερ
4 μπριζόλες φιλέτου χοιρινού
6 φρέσκα κρεμμυδάκια
150 γραμμάρια πράσινα φασόλια

Τρόπος παρασκευής

Ανακατεύουμε την σάλτσα σόγιας, το μέλι και το τζίντζερ. Προσθέτουμε το χοιρινό και το μαρινάρουμε για 20 λεπτά.

Ζεσταίνουμε το Uncle Ben's® Express Ρύζι Μακρύκοκκο. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μία κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά από την κάθε πλευρά, μέχρι να μαγειρευτεί καλά. Απομακρύνουμε μόλις μαγειρευτεί και το αφήνουμε στην άκρη.

Κόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και σοτάρουμε με τα φρέσκα φασολάκια για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τη Uncle Ben's® Σάλτσα Γλυκόξινη και σιγοβράζουμε.

Σερβίρουμε το ρύζι δίπλα στο χοιρινό και βάζουμε μια κουταλιά από πάνω του.